Heeck veste

5 dingen om te doen met vrienden met een (huur)busje

5 dingen om te doen met vrienden met een (huur)busje

Geplaatst op

Ga erop uit in Nederland, trommel wat vrienden op, huur een busje (bijvoorbeeld goedkoop busje huren bij Bert Jonk) en hit the road

Maak een mini roadtrip

Maak met je vrienden een mini roadtrip door Nederland. Stippel je route uit via google maps en maak er een leuke stedentocht van. Je kan er voor kiezen om in één dag langs meerdere plaatsen te gaan of je boekt er een leuke hostel of hotelletje bij. Zo zie je elke dag weer iets anders moois wat Nederland te bieden heeft. 

Maak er een spel van

Huur een busje en ga de weg op, hoe leuk is het als je je verveelt om niet precies te weten waar jullie terecht gaan komen? Laat iedereen om en om steeds een richting kiezen, als er een mogelijkheid is om naar rechts af te slaan, links af te slaan of rechtdoor te kunnen. Zo ontdek je plaatsen en dorpen in Nederland waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden. 

Verhuizen

Niet misschien de leukste activiteit, maar met een busje kan je je meubels en spullen makkelijk verplaatsen! Nu je toch met je vrienden bent kunnen die je net zo goed helpen! Handig voor jou en bezigheidstherapie voor je vrienden!

Van A- naar B

Als je een busje huurt hoef je er uiteraard niet persé de hele dag in te zitten of iets mee te doen. Deze kan natuurlijk ook gewoon worden gebruikt voor vervoer van A naar B, als je geen auto tot je beschikking hebt en er een aantal mensen met je meegaan. 

Tripje langs de Ikea

Nu je toch een busje tot beschikking hebt kan je ook je inkopen gaan doen bij de Ikea, dan heb je tenminste plaats om al je inkopen kwijt te kunnen. Ook je vrienden die nog wat nodig hebben kunnen mee en hun aankopen makkelijk vervoeren in het busje. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden