Onze partners

www.berylhouse.nl

Wij adviseren je om bij verbouwingen de juiste experts en leveranciers van bouwmaterialen in te schakelen. In het bijzonder adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van Beryl House.

Online tuin tijdschrift Stadstuinieren

Stadstuinieren; het leukste tijdschrift over het kweken van je eigen groente, fruit en kruiden. Neem een kijkje op de website voor handige en leuke tips voor op je balkon, dakterras of in de moestuin.

K&W Transmissies

inboedelverzekering

http://baestmachina.com/

Ga je klussen in of rondom het huis? Dan is het prettig om je eigen gereedschap te hebben! Kijk binnenkort op de website van baestmachina.com voor het aanbod aan persoonlijk gereedschap.

Maarslvingwalls: systeemwanden

Ben je op zoek naar systeemwanden die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook erg handig zijn? Ga naar www.maarslivingwalls.nl.

Amsterdamse schilder

Een goede schilder nodig en ben je woonachtig in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met Schulpzand Schilders.

Je muren laten stucen

Je kunt je muren op verschillende manieren laten stucen. Zo kun je het stucwerk erop laten spuiten of je kunt het erop laten smeren. Voor meer informatie kun je kijken op exclusivestucart.nl .

Nieuw instrument spelen?

Wil je een nieuw instrument leren spelen? Kijk dan eens op gitaartabs.nl . Op deze website kun je online gitaar leren spelen.

De juiste oplossing voor ruimtelijke vraagstukken

Bij CNCPT-A.com hebben wij een team van deskundigen die gespecialiseerd zijn in complexe ruimtelijke problemen.

Wat moet ik met mijn huiskamer?

Fris je woonkamer op met nieuwe meubels, meestal lukt dit heel snel met een vintage design.

Nieuwe sfeer nodig?

Als je een nieuwe sfeer nodig hebt in huis kun je dit vinden bij Pure-original . Hier kunt u advies inwinnen voor u verfkeuzes.

Nieuwe sanitatie

Als je nieuwe sanitatie wilt aanschaffen, dan is het verstandig om dit te doen op Quavac.com. Je kunt hier duurzame sanitatie aanschaffen met de nieuwste technologieën. Een van deze technologieën die bijvoorbeeld wordt toegepast is flexibele condensatiesystemen.

C-Maxi Flyteam: Jouw 24/7 Schoonmaakoplossing bij Noodgevallen!

c-maxiflyteam, uw snel inzetbare schoonmaakoplossing in heel België! 24/7 beschikbaar voor calamiteiten en kortdurende klussen. Ervaar onze professionele aanpak en boek direct uw eenmalige schoonmaak!