Heeck veste

Betontegels: een solide basis voor je nieuwe tuin

Betontegels: een solide basis voor je nieuwe tuin

Geplaatst op

Veel mensen houden ervan om lekker te genieten. Dat kan buiten zijn op een terras, in de kroeg of gewoon lekker in hun eigen tuin. Dan is het wel fijn dat je tuin er mooi uitziet. In deze blog gaan we je vertellen hoe je een mooie tuin kunnen maken voor zomer 2020 en daarna. Zin om inspiratie op te doen? Lees dan snel verder.

Maak een terras

Een van de slimste dingen die je kunt doen is een terras maken waar je heerlijk kunt zitten. Een tuin zonder terras is toch niet echt een plek waar je goed uit de voeten kunt. Op een terras kun je een tuinset neerzetten: tafels, stoelen en een bank. Als basis van je terras raden we je aan om betontegels te nemen. Deze zijn basic en robuust. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Dacht je van een pergola?

Kijk een terras is superleuk en daar begint het allemaal bij. Maar we weten allemaal dat in Nederland het weer niet altijd 100% top is. Daarom is het fijn om een pergola aan te schaffen waar je onder kunt zetten. Nu denk je misschien dat dit een vaste constructie is, van hout of steen of zo, dat is ook vaak wel zo, maar je hebt ook semi-permanente types van de pergola. Deze kun je net als een partytent in en uitklappen. 

Verschillende stijlen voor je tuin

Er is niet eerder een tijd geweest dat er zoveel verschillende stijlen waren waar we uit kunnen kiezen als we een woonontwerp gingen maken. Of het nu gaat om binnen of buiten, deze regel gaat elke keer op. Voor buiten raden we je aan om te gaan voor een industriële of mediterrane stijl, je kunt mooi tussen de twee kiezen omdat zijn geheel een andere vibe hebben. Laat je inspireren door een tuinontwerpers en interieurs die je overal kunt vinden op internet en in boeken. Veel plezier met het ontwerpen en alvast veel relaxte avond gewenst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden