Heeck veste

Een industriële eetkamer met een eiken tafelblad!

Een industriële eetkamer met een eiken tafelblad!

Geplaatst op

Ben jij helemaal gek op de industriële stijl en ben je op zoek naar een mooie eettafel? Dan is een eiken tafelblad precies wat je zoekt. Deze massieve tafels hebben een prachtige afwerking die bij veel mensen in de smaak valt. Bovendien kun je een eiken tafelblad gemakkelijk combineren met andere meubelen. Als je woning toe is aan verandering, lees dan snel verder!

Een robuuste eettafel met mooie uitstraling

Een eiken tafelblad kenmerkt zichzelf door de stoere stijl. Het blad is dik en het patroon van de eik is goed terug te zien. Sommige tafels zijn recht afgewerkt, maar je kunt ook tafelbladen kopen die de vorm van de boom volgen. Dit maakt de tafel nog unieker en sprekender. De poten van de eiken tafels zijn vaak gemaakt van metaal waardoor de tafel stevig staat. Bovendien is het eiken tafelblad gemakkelijk schoon te maken en is het dus uitermate geschikt voor knoeiende kinderen. Mocht je tafel na veel gebruik beschadigd raken dan is dat geen probleem, want vlekken en deuken geven het eiken tafelblad juist karakter! Het past bij de stoere en robuuste uitstraling van de tafel.

Waar kun je een eiken tafelblad mee combineren?

Als je een mooie tafel hebt uitgezocht zul je natuurlijk ook bijpassende stoelen moeten aanschaffen. Gelukkig kun je een eiken tafelblad makkelijk combineren met andere houtsoorten en kun je ook experimenteren met kleuren. Zo kun je bijpassende eiken stoelen kopen, of stoelen die zijn gemaakt van een lichtere houtsoort. Ook kun je gaan voor kunststoffen stoelen in zwart, wit, rood of blauw. Zelfs stoffen stoelen zullen mooi staan bij een eiken tafelblad. Kortom, vrijwel alles past bij deze mooie tafel!

Als je een lamp boven de tafel wil hangen, dan is het een goed idee om hier ook de industriële stijl in door te zetten. Probeer de lamp bijvoorbeeld af te stemmen op de donkere metalen poten van je tafel. Kies voor een frame die dit materiaal complimenteert en je zult merken dat het geheel helemaal samen zult komen. Plaats ook wat leuke decoratie op tafel, zoals een fruitschaal of een vaas bloemen. Bij een eiken tafelblad is het ook mooi om een schaal met kaarsen te plaatsen. Je kunt dan dineren bij kaarslicht!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden