Heeck veste

Hoe kies je de juiste terrastegels?

Hoe kies je de juiste terrastegels?

Geplaatst op

Heb je plannen om je terras of oprit op te knappen? Dan heb je ook nieuwe tegels nodig! Hierbij is het wel belangrijk dat je weet, waar je rekening mee moet houden. In deze blog geven we hier een aantal tips voor.

De look

Doordat je terras de overgang van je woning naar de tuin, hierdoor is het belangrijk dat deze overgang geleidelijk gebeurt. Zo is het nu in de terraswereld een trend om de vloer en sfeer van het huis door te trekken naar het terras. Op deze manier verklein je de grens tussen binnen en buiten. Zo heb je een verlengde van je woonbeleving. Kies je voor een terras met dezelfde kleuren als je woning en tuin? Of wil je dat het terras juist opvalt en kies je voor een hele andere kleur? Deze keuze is helemaal aan jou. Echter raden we wel aan om niet al te veel kleuren te gebruiken, het oogt dan namelijk heel druk.

Het materiaal

De materiaal eigenschappen waar je op moet letten bij het kiezen van een Onlinetuinwarenhuis.nl tuintegels zijn: de plaatsingswijze, de vorstbestendigheid, onderhoud, krasbestendigheid, de prijs, de hardheid, de porositeit, de kleurvastheid en de gladheid. Er is geen tegel die op alle eigenschappen goed scoort. Dit komt omdat sommige eigenschappen elkaars tegengestelde zijn. Daarom is het belangrijk dat je een tegel kiest die eigenschappen heeft die jij belangrijk vindt.

Formaat

Naast je eigen smaak van de stijl van de tegels, is er nog een belangrijke factor, bijvoorbeeld het formaat. Het is belangrijk dat je niet te grote tegels koopt, voor een klein oppervlakte. Grote tegels zijn mooi, maar ze vereisen een minimum aan plaats om goed tot hun recht te komen. Naast elkaar moet er zo ongeveer een 3-tal tegels passen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden