Heeck veste

Inbraakpreventie advies voor de zomervakantie

Inbraakpreventie advies voor de zomervakantie

Geplaatst op

Juist in de zomervakantie vinden er veel inbraken plaats omdat natuurlijk veel mensen op vakantie zijn en de woning weken onbeheert achter blijft. Onze eerste tip is dan ook om te zorgen dat deze woning niet onbeheerd achter blijft, maar bijvoorbeeld om de zoveel tijd even iemand langs te sturen. Je kunt ook een camerasysteem nemen. Dat kan erg behulpzaam zijn bij het veilig houden van je woning; er kan zeker een afschrikwekkende werking uitgaan van een dergelijk systeem. 

Daarbij is het ook nog eens een keer raadzaam om stickers op de ramen te plakken waarmee gewaarschuwd wordt dat er een camerasysteem actief is. Koppel dit alles aan een alarmsysteem en een meldkamer en je zit helemaal goed. Maar om het helemaal goed te doen, is het ook belangrijk om de sloten te laten checken door een slotenmaker. We vertellen er meer over. 

Preventieadvies door de slotenmaker 

Bij slotenmaker delft kun je gerust een opdracht neerleggen als het gaat om het aanpassen van de sloten van je woning. De slotenmaker komt kijken of de sloten nog helemaal up-to-date zijn en als het nodig is worden ze aangepast. Een inbreker kan niet gemakkelijk de nieuwste sloten openen terwijl oude gesloten veel gemakkelijker te openen zijn. Het is altijd erg belangrijk om de inbrekers voor te blijven en dus nieuwe sloten te nemen. 

Noodafsluiting door de slotenmaker 

Wanneer je helaas te laat was en er wel een inbraakpoging of geslaagde poging plaatsgevonden heeft, dan is het belangrijk dat er een noodafsluiting gemaakt wordt door een slotenmaker. De slotenmaker zorgt er dan voor dat eventuele vernielde en verouderde sloten vervangen worden. Zo is de kans op herhaling aanzienlijk kleiner.

Laat je helpen door een slotenmaker wanneer je jezelf hebt buitengesloten 

Het is mogelijk dat je jezelf hebt buitengesloten. Gelukkig hoef je dan niet de deur open te breken. De slotenmaker komt langs en opent de deur zonder schade. Dat scheelt behoorlijk wat geld en je zult niet via een raam naar binnen hoeven te klimmen of een ruit in te tikken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden