Heeck veste

Wat zijn de voordelen van raamfolie?

Wat zijn de voordelen van raamfolie?

Geplaatst op

Met de ramen van je gebouw maakt je indruk op je klanten en voorbijgangers, en verbetert  de algehele sfeer van je pand. Getinte ramen kunnen veel voordelen bieden door het uiterlijk van de ramen te verbeteren, de privacy te vergroten, de veiligheid te verbeteren en interieur te beschermen. 

Je bent verzekerd van kwaliteit

Hoewel het gemakkelijk kan zijn om doe-het-zelf raamtinten van het internet te kopen, je kunt nooit zeker zijn van de aangeboden kwaliteit. Een professioneel bedrijf biedt producten van de hoogste kwaliteit die passen bij ons budget en onze behoeften. Zij kunnen producten aanbevelen die je misschien nog niet had overwogen en die je verwachtingen overtreffen en meerdere functies bieden. Als professionals bieden zij ook garanties op hun werk, zodat je er zeker van kunt zijn dat de folie niet snel na de installatie zal vervagen of barsten.

De functionaliteit die je nodig hebt

Professionele raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, diktes en tinten. Hierdoor kunt je de tinten kiezen op basis van hun functie. Wat zijn de concrete voordelen? Denk aan:

  • Privacy bieden en toch natuurlijk licht in je ruimte toelaten
  • De veiligheid verhogen 
  • Bescherming van het interieur en het meubilair tegen schadelijke UV-stralen.
  • Filteren van verblinding
  • Verbetering van de energie-efficiëntie 
  • Veel raamtinten hebben meer dan één functie. Je kunt bijvoorbeeld bij een bedrijf voor commerciële raamtinten tinten krijgen die zowel privacy als veiligheid bieden.

Professionele installatie

Raamtinten moeten door professionals worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze presteren zoals ze moeten en er ook goed uitzien. Het laatste wat je wilt is dat je pand er vervallen uitziet doordat de tinten aan de randen opkrullen, loslaten of er luchtbellen tussen zitten. Veiligheidsraamfolies hebben ook een speciale verankering nodig om hun beschermende eigenschappen te versterken. Bij www.plakfoliewebshop.nl vind je heel veel interessante raamfolie-opties. 

Vind je het leuk om nog meer interessante blogs te lezen dan raden we je aan om op onze site rond te snuffelen. Blijf onze site volgen en doe je voordeel met de informatie die we je bieden. Veel leesplezier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden