Heeck veste

Wat zijn moderne raamdecoraties trends?

Woning inrichting

Wat zijn moderne raamdecoraties trends?

Geplaatst op

We zijn hedendaags steeds meer bezig met het interieur van onze woning. Zo denken we steeds meer na over de sfeerbepaling, styling en hoe we onze meubels het beste op elkaar kunnen afstellen. De locaties van de ramen in een kamer zijn ook belangrijk. Deze ramen kun je decoreren met goedkope jaloezieën of met diverse soorten gordijnen. Lees meer uit welke raamdecoraties trends je allemaal kunt kiezen.

De bepalende factor van raamdecoraties

De raamdecoraties voor je ramen zijn een belangrijke factor voor de sfeer in de kamer. Daarnaast kunnen raamdecoraties een isolerende rol spelen. Met gordijnen of jaloezieën kun je ook privacy creëren door het gezichtsveld van buiten te blokkeren.Tegenwoordig speelt de woningstijl steeds meer een rol. Dit is ook terug te zien in de beschikbare raamdecoraties. Zo worden varianten op de markt gebracht die zich steeds meer onderscheiden in kleuren, materialen, prints en duurzaamheid.

De interieurkeuzes van vandaag

We zijn met zijn allen bezig om steeds meer groen te betrekken in onze woningstijl keuzes. We decoreren onze woonruimtes tegenwoordig meer met planten en daarnaast kiezen we ook meer voor natuurlijke producten gemaakt van hout, steen, katoen etc. Dit is ook terug te zien op de raamdecoratiemarkt.

Duurzaamheid

Bij het produceren van woningproducten wordt er steeds meer gelet op duurzame producties. Zo let de consument steeds meer op materialen die gerecycled zijn of op een duurzame manier zijn gewonnen. Daarnaast kiezen we ook steeds meer producten die langer meegaan en dus een lange levensduur hebben. Dit is ook een duurzame manier van inrichten van je kamers.

Slimme decoratie

We leven in een steeds slimmere en drukkere wereld. Zo worden onze dagen steeds voller ingepland en wordt het steeds aangenamer om een moment van rust te kunnen pakken. Hierin zijn we slimmer geworden door steeds meer handelingen in het dagelijks leven te automatiseren. Zo krijgen we steeds meer de controle over het besturen van elektronica en koppelen we dit aan onze producten. Zo kun je dit ook koppelen aan meubels en raamdecoratie. Door middel van je smartphone of afstandsbediening kun je bijvoorbeeld een jaloezie automatisch omhoog en omlaag laten gaan. Of kun je instellen wanneer de gordijnen in de ochtend open gaan en wanneer weer dicht.

Jouw raamdecoratie keuze

Uiteindelijk is het belangrijk dat je raamdecoratie kiest dat het beste past bij jouw woning. Je hebt nu kennis genomen van de moderne trends en gedachtegangen waar de consument van vandaag zich mee bezig houdt. Je kunt kiezen uit de volgende soorten raamdecoraties:

  • Goedkope jaloezieën
  • Houten jaloezieën
  • Aluminium jaloezieën
  • Reguliere gordijnen
  • Rolgordijnen
  • Duo gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Plissé gordijnen

Je kunt je raamdecoratie ook personaliseren door gebruik te maken van persoonlijke prints en eigen gekozen materialen. Laat hiervoor jouw raamdecoratie op maat maken bij de specialist.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden