Creatieve ideeën om je beursstand aan te kleden

Tentoonstellingen en beurzen zijn meestal erg druk. Daarom zijn bedrijven altijd druk in de weer om met creatieve ideeën voor beursstands te komen. Vraag jij je ook af hoe je meer bezoekers naar je beursstand kunt trekken? Lees dan zeker eens verder. We hebben namelijk een lijst met tips opgesteld om je beursstand op een creatieve manier leuk aan te kleden en meer op te laten vallen.

Bied gratis Wi-Fi aan

Het zou je verbazen hoeveel beurscentra nog steeds geen goede Wi-Fi hebben. Dat is slecht nieuws voor hen, maar goed nieuws voor jou, want nu kun jij het gebruiken om mensen naar jouw stand te trekken.

Geef bezoekers wat lekkers

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden wanneer je jouw beursstand ontwerpt. Niets kan mensen naar jouw beursstand aks de geur van verse koffie, thee en lekkere koekjes.

Tip: je kunt een koffiezetapparaat speciaal voor tentoonstellingen huren.

Maak een presentatie

Jouw beursstand is niet alleen maar een mooi beeld en een logo. Het kan snel worden omgetoverd tot een platform waar je de nieuwste kennis uit de branche kunt presenteren of een nieuw product dat je aanbiedt kunt presenteren.

Live streamen

Een tentoonstellingscentrum kan slechts zoveel mensen in het centrum plaatsen. Maar dat mag jou er niet van weerhouden om wat er op jouw beursstand gebeurt te delen met de rest van de wereld: livestream het!

Een wedstrijd organiseren

De beste beursstands moeten uitnodigen tot interactie of vriendschappelijke competitie. Trek meer mensen naar uw stand door een wedstrijd te organiseren. Als prijs kun je wellicht jouw prijs of dienst geven!

Neem een tablet mee

Tabletten zijn om verschillende redenen handig op beurzen. Je kunt een productdemonstratie geven, bezoekers vragen een enquête in te vullen of de tablet gebruiken om contactgegevens te verzamelen.

Gebruik VR en AR

Als een tablet iets te oud lijkt en je hebt een groot budget, waarom probeer je dan niet wat virtual- of augmented reality? Deze kunnen je een geheel nieuwe manier geven om jouw product of dienst in de kijker te zetten. Maak van jou één van de coole beursstands.