Heeck veste

Industrieel interieur inrichten met tapijttegels

industriële tapijttegels

Industrieel interieur inrichten met tapijttegels

Geplaatst op

Er zijn maar weinig designobjecten die we zo associëren met het kantoor dan tapijttegels. Veel mensen dachten dat deze hun beste tijd gehad hadden, maar gek genoeg zien we ze steeds vaker weer opduiken in een zakelijke of residentiële context. Dat komt door de populariteit van de industriële stijl, maar ook door het gemak van dit soort tegels. In de blog praten we je bij over de voordelen van tapijttegels. Ontdek snel hoe jij ze ook kunt gebruiken in je kantoor of woning.

Tapijttegels

Het gemak van tapijttegels geschuild in de snelheid waarmee de vloer te leggen is en hoe easy het is om ze schoon te maken. In een woning of kantoor kan er wel eens wat over de vloer gaan, koffie bijvoorbeeld, dan is het wel zo fijn om te weten dat je een tegel snel eruit kan halen, wassen en terug kunt plaatsten. Vele tapijttegels zijn snel met een doek te reinigen, waardoor er geen verschil qua kleur te zien zal zijn wanneer je de schoongemaakte tegel weer terugplaatst tussen de anderen.

De look

Tapijttegels hebben de look waar de liefhebbers van de industriële stijl van smullen. Je kunt gemakkelijk een jaren tachtig-look maken met deze tegels, zeker wanneer je verschillende kleuren gebruikt. Denk niet dat je alleen de grijze tegels mag kiezen voor je industriële interieur. Zo’n jaren tachtig-look is tegenwoordig erg populair….

Slijtvast

Het is belangrijk om een vloer te kiezen waar je lang mee doet, want het leggen van een vloer is een project waar je niet elk jaar mee bezig wilt zijn (behalve als je een professional bent in deze branche). Tapijttegels zijn bijna onverwoestbaar en gaan dus vele jaren mee. Ze zijn zo sterk dat je heel goed ook tweedehands tapijttegels kunt aanschaffen.

Conclusie

Het saaie imago van tapijttegels is voorgoed verbroken, want je kunt er alle kanten mee op. Zoek je een vloer voor je kantoor of woning die lang meegaat? Dan zijn tapijttegels precies wat je zoekt.

Meer ontdekken?

Op onze site houden we je op de hoogte van wat onze partners doen. Wij staan voor inspirerende blogs.

Gerelateerde berichten

verhuis tips

De belangrijkste tips voor een zakelijke verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is vaak een grote ingreep. Voor een eenmanszaak is het wat gemakkelijker, maar als je tientallen of misschien wel honderden...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden