Heeck veste

Met palletmeubels richt je een zomertuin in

pallets tuinmeubels maken

Met palletmeubels richt je een zomertuin in

Geplaatst op

Het is supereasy om met pallets mooie meubels voor je zomertuin te maken. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want je bespaart honderden euro’s voor je tuinmeubels. Het grappige is dat ze ook erg robuust zijn. Dus waar wacht je nog op? Lees deze blog, ga pallets kopen, eventueel benodigdheden om ze te bevestigen en ga lekker aan de slag. Het is nooit te laat om je zomertuin op orde te brengen.

Een populaire stijl

De pallets zijn sinds jaar en dag onlosmakelijk deel van de industriële stijl. Je komt ze zowel binnen als buiten tegen. In de tuin vind je ze vaak als onderdeel van een tuinset. Meubels kunnen er eenvoudig van gemaakt worden omdat de vorm zo voordelig en simpel is. Met een rechthoek kun je veel kanten uit.

Tuinset

Pallets bieden veel mogelijkheden om een tuinset te realiseren. We nemen ze even met je door:

Een tafel

Het is kinderlijk eenvoudig om een tafel te maken van pallets. Je hoeft niet eens bevestigingsmaterialen te hebben, hoewel dat natuurlijk ook van je ontwerp afhangt. Een eenvoudige manier is 2 of 3 pallets op elkaar te stapelen. Wanneer je dit een keer herhaald, heb je een langere tafel, dan wanneer je dit niet doet. Een kleed erover en je tafel is klaar. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Check op internet diverse bouwtekeningen om zo een tot een mooi ontwerp te komen.

Een bank

Een bank is ook makkelijk te maken. Twee pallet op elkaar maakt al een gedegen zitvlak. Een pallet daarachter dient als rugsteun. Je kunt speciale kussens kopen die passen op deze houten constructie. Een pallet is ongeveer 10 euro per stuk. Dus je kunt eenvoudig uitrekenen wat een meubelstuk je kost. Het is dus afhankelijk van hoeveel pallets je wilt gebruiken.

Een salontafel

Plaats een pallet op 4 poten en je hebt een mooie salontafel. Je kunt onder een pallet ook 4 industriële wielen zetten met een paar schroeven en een boormachine, dan heb je al snel een verrijdbare tafel.

Conclusie

Normaal kost een lounge set een paar honderd euro, maar door deze zelf eenvoudig te maken met pallets heb je er een voor een paart tientjes. Dat is een aantrekkelijke manier om je droomtuin in te realiseren.

Meer leren?

De gietvloer leren kennen? Je kunt je huis niet in, slotenmaker nodig? Op onze blog leer je hoe het zit!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden